Sa-l desenam pe Peca !!!Maaamaaa… da ce ne chinuie talentul!! Povestea e simpla.. joi seara (dupa seminarul de logik…lokic!) iesim in oras, in Diavolo. Nu mai stiu cine a zis cuvintele magice “hai sa-l desenam pe Peca!”, dar au fost magice intr-adevar. Intr-un minut s-au gasit si foi albe, si pixuri si creioane si radiere si ne-am apucat de treaba. Pentru cei kre nu-l cunosc, modelul este cel din poza de mai sus.
Si acuma sa va prezint operele de arta:

1. “Cap de magar si corp de testoasa, cu medalion la gat” , creatie a domnisoarei Smeria Camelia. A se observa in primul rand coada ridicata a testoasei (cine a fost prezent la serata noastra artisitica rade in acest moment) si medalionul de la gat, folosit exclusiv pentru ca Domnul Peca sa stie cum il cheama cand se trezeste dimineata si se uita in oglinda (bineinteles, speranta artistei si nu numai a ei este k el chiar se uita in oglinda dimineata!). Urechile, desi seamana izbitor cu urechi de iepure, sunt de fapt de magar.


2. Urmatorul tablou este o opera a domnisoarei Elena, numita sugestiv “Cap de Peca“. Explicatii nu va pot da prea multe, singurul lucru demn de remarcat este barba si mustata modelului (elemente de originalitate in creatia artistei, ele ne mai aparand in nici un alt portret a domnului in cauza). Nasul are, bineinteles, o forma ciudata de-a dreptul, dar acest fapt se datoreaza pozitiei incomode in care se afla Elena knd a realizat desenul (Peca nu este un model tocmai disciplinat, se misca mai tot timpul, si, bineinteles k nu tacea o clipa!)


3. Creatia urmatoare este proprie si personala šŸ˜‰ Se numeste “Peca seamana cu un iepure cu pancarda in mana“. Trebuie sa recunosc ca la inceput am vrut sa fie magar acest iepure, dar datorita unor inconveniente in desenarea botului (traducere libera: adik n-am stiut sa desenez un bot de magar) a devenit ceea ce se poate vedea. Desi domnul Peca nu a recunoscut fundita de la gat k facand parte din garderoba personala , el a recunoscut instantaneu pancarda.


4. Aaaa… am ajuns acum la unul din artistii mei preferati ai grupei 3B..Evelina. Recunoasteti stilul inconfundabil, gatul foarte lung, pozitia ciudata a picioarelor si dintii din gura. Bineinteles trebuie remarcate si dungile tricoului, pantalonii (cu slitzul inclus in desen) si pantofii ultra moderni. Stiam eu k-m uitat ceva: desenul de numeste “Peca in toata splendoarea


5. Din nou iata-ne in fata unei creatii Camelia Smeria. “Peca e un pui cu ciocu’ mic si haina superdimensionata” este una din creatiile cele mai impresionante din acesta seara. In primul rand (si cel mai important) deoarece Peca are ciocu’ mic si inchis pe deasupra, lucru rar intalnit in realitate. O combinatie de Chicken Little meets Dexter meets Peca impecabila. Felicitari!


6. Ultimul desen ( da, da, al meu e..stiu ca ati recunoscut deja pixul cu kre era facut si iepurele de mai sus) se numeste “Peca are capu’ mare si vrea o fata“. De observat ar fi muulte de observat: capul extrem de mare, gura incredibil de mare, pancardele (apropo, ajutati-l pe bietul om! Cat de rai puteti fi, fratilor? Saracul baiat are nevoie de ajutorul vostru!!) si nu in ultimul rand, ochelarii šŸ˜›


Acuma la sfarsit, va rog pe toti sa votati cel mai bun desen, si sa dati si explicatii de ce v-a placut (lasati un comment). Btw, Peca, la multi ani si sa dai o bere k te-am desenat asha frumos!

Advertisements

3 Responses to “Sa-l desenam pe Peca !!!”

  1. Alexandru Says:

    cum am putut sa lipsesc????!!!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: