Balul Bobocilor 2006


Ei, da, iata k a fost si Balul Boboceilor din Informatica, pt grupa 3b o alta ocazie de distractie pana in zorii zilei :))
Locatia: club Planet, gazda km tuturor balurilor de boboci si din licee si de pe la facultati.
in primul si in primul rand trebuie sa ne felicitam colegii kre au participat la concursul de miss si mister: Andrei si Evelina (castigatoare a premiului III, Miss Indrazneala) … va rog, aplauze!
Andrei ne-a cantat la chitara (un talent kre si l-a ascuns bine pana acuma), pacat k era galagie in sala si nu s-a prea auzit. Evelina a facut o salata de fructe delicioasa si de acuma o numim oficial bucatareasa grupei. 😀 Bineinteles trebuie mentionata faza de acum celebra cu melodia Cleopatrei Stratan, Ghita, pe care Eve a confundat-o cu 50Cent =))
Domnul Mihai Traistariu ne-a incantat urechile cu celebra de acum melodie “tornero”, desi mie personal, trebuie sa recunosc m-a mirat k are in repertoriu si muzica populara. Dar o hora este intotdeauna binevenita.Aaa..si copii, nu uitati “banii si fetele ne mananca zilele” =))
Salutam prezenta in juriu a domnului Grigoras (mult prea tare =)) ), dar si a doamnei Brut.
Felicitari celui kre a venit cu ideea numerelor de concurs in binar ( we r geeks, get used to it!!).
In concluzie, a great party! Pozele vorbesc de la sine.

PS: mai am inca muulte poze si filmuletze, cine le vrea sa anunte si-i fac un cd!


Advertisements

3 Responses to “Balul Bobocilor 2006”

  1. […] Balul Bobocilor 2007 Bine ati venit in Epoca de Piatra! Informaticienii au calatorit inapoi in timp pentru balul bobocilor de acest an! Pe scena: Fred, Barney, Pebbles (Eve), Wilma si sa nu-l uitam pe Dino (Cora). Distractie la greu, bobocii si bobocelele s-au ridicat la nivelul asteptarilor, decorul a fost foarte fain, trupa de capoira a fost foarte tare (ce baietzi draguti :D) si Grasu XXL a facut spectacol, desi la un moment dat s-a facut bezna in sala. A urmat petrecerea din Sundays, unde ne-am distrat, am baut (eu chiar am si mancat niste cartofi prajiti) si am dansat pana spre dimineata! Balul de anul trecut aici. […]

  2. […] Regulament 29. Primul party in camin 28. O zi normala la facultate 27. Baschet 26. Balul Bobocilor 25. Cu cortu’ la facultate 24. Primul party la mine acasa 23. Excursie Vatra Dornei 22. Dupa […]

  3. […] aveti mai jos. Pentru cei nostalgici: Balul Bobocilor 2006, Balul Bobocilor […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: