So easy, so right


Pentru noi studentii de la informatica a avea acces 24/24 la internet este un must-have: orarul este pe net, la fel si cursurile si temele pe care le avem de facut. Asa ca astazi m-am gandit sa va recomand cele mai noi servicii Airbites:

* telefonie prin internet

* canale Tv direct pe calculator fara Tv tuner

* backup si sharing

* internet la cel mai mic pret din Iasi

Care este avantajul cel mai mare? FLEXIBILITATEA: tu alegi cand si mai ales cat platesti. Poti sa alegi exact cate programe vrei sa urmaresti si sa le platesti doar pe acelea; poti alege cu cati mega vrei sa navighezi si ii platesti doar pe acestia; alegi cat si unde vorbesti la telefon si platesti doar pentru ce ai ales. Configurarile se pot modifica de la o luna la alta. De exemplu: te duci la mare si apoi la munte- o luna lipsesti de acasa, nu platesti nici telefon, nici cablu, nici internet. Sau esti in sesiune si ai mult de lucrat pe internet, iti maresti viteza la internet cu cati mega doresti. Ai terminat sesiunea- vrei sa te uiti la televizor, iti alegi pachetul de programe pe care il doresti si scazi viteza la internet. Si poti astfel sa modifici serviciile in functie de nevoile tale.

Mai multe detalii despre fiecare serviciu in parte:

Serviciul telefonie prin internet este la cel mai mic pret de pe piata si poti vorbi de oriunde esti cu acelasi tarif pe care il paltesti cand esti acasa.

Serviciul tv direct pe calculator da posibilitatea de a vizualiza eminsiunile preferate direct pe calculator fara tv tuner. Poti alege unul din cele 3 pachete de programe in functie de nevoi. Daca esti deja abonat ai pachetul Select Free gratuit.

Serviciul de internet ofera studentilor 3 luni gratuit pe perioada vacantei.

Noul serviciu “Gazduire si backup” iti da posibilitatea de a salva fisierele importante, de a le accesa de pe propiul mobil, plus ca ai 6 giga gratis.

telefonie prin internet , ipTV televiziune pe calculator , internet

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: