Ziua Absolventului Cuza


Universitatea “Al. I. Cuza”, in colaborare cu Fundatia Alumni Cuza si cu alte universitati din Iasi organizeaza, in data de 22 iunie, Ziua Absolventului, un eveniment dedicat absolventilor din promotiile 2004/2005-2008.

Anul acesta evenimentul este la a doua editie si, asemeni lucrurilor care au un precedent, de data aceasta va fi mult mai bine (speram!): locatia festivitatii si a concertului a fost schimbata, renuntandu-se la stadionul “Emil Alexandrescu” (de anul trecut) si fiind inlocuita cu Piata Palatului Culturii; multe alte lucruri au fost imbunatatite.

Programul provizoriu al evenimentului include marsul absolventilor conform traseului Universitate-Fundatia-Str. Gavril Muzicescu-Piata Unirii-Bd. Stefan cel Mare si Sfant, incepand cu ora 17. In jurul orei 18.30,participantii vor ajunge la Mitropolie pentru slujba de binecuvantare, apoi va incepe festivitatea din Piata Palatului Culturii unde vor lua cuvantul personalitati academice iesene iar putin dupa ora 20 va incepe concertul (anul trecut a fost Iris, anul asta cine stie ce surpriza frumoasa va fi?:) ).

Advertisements

One Response to “Ziua Absolventului Cuza”

  1. anul trecut iris a fost super tare… speram ca si anul asta va fi la fel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: