Excursie in Pojorata


Dupa cum v-am promis, iata si pozele restante din mini excursia de la Pojorata de la inceputul lui septembrie.

Povestea incepe cu un slumber party intre fete, Pisi (cu ajutorul nostru, bineinteles) gatindu-ne numai bunatati. Seara a continuat cu vin, ciocolata, “Burlacul” si wrestling (si in pauze Deea de la Taraf TV, care a fost motivul unei lungi si aprinse discutii).

Doritorii ne pot solicita reteta pe contact.grupa3b[at]gmail[dot]com 😀

A doua zi, in asteptarea gastii vesele care venea din Iasi, ne-a apucat bineinteles din nou de gatit: piept de pui la cuptor cu sos de smantana si usturoi. Secretul nostru? Muuuult usturoi si marar!

Dupa masa copioasa a urmat … petrecerea, unde vedeta a fost palaria mea , fundita lui Pisi si sticla de votca. Din pacate ultima a murit la datorie, intinsa pe gresia din bucatarie…

In urmatoarea zi au inceput aventurile: am fost invadati de furnici, robinetul de la baia de sus curgea fara nici o jena, ducu a ramas inchis in baia de jos  si in curtea din spate am descoperit o vaca. Pana la urma usa de la baia de jos a fost sparta si alex s-a chinuit sa refaca yala (aplauze!), tot in baia de jos am descoperit si spray-ul contra furnici si am pornit la eradicarea afurisitelor (aplauze!), baia de sus a fost rezolvata folosind o sticla pozitionata ingenios (aplauze!) si misterul vacii nu a fost elucidat nici pana in acest moment.

Ultima zi ne-a prins inca mahmuri si somnorosi, dar inainte de plecare am facut cateva poze si cu gradina de 80 de milioane a pensiunii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: