Excursie@Vatra Dornei


Doritori de zapada, sanius si poate si putin ski, am fugit dupa revelion la Sarul Dornei, pentru un weekend de relaxare si reincarcare a bateriilor pentru noul an. Multumim Casutei La Puiu si doamnei foarte dragute de acolo, care ne-a cazat si suportat toata perioada.

Prima seara a fost dedicata unui mini campionat de remi si table si dansului pe canapelele din sufragerie, in ciuda faptului ca eram cica “foarte obositi” din cauza drumului. Dupa atata dans, pe la 4 dimineata a urmat un mini campionat de facut sandvisuri in bucatarie, Mitzi muncind cam 10 minute pentru a obtine perfectiunea unui biet sandvis cu pateu si rosii.

Sambata ne-am petrecut-o in Vatra Dornei, desi din pacate vreme nu a prea tinut cu noi. Putin calarie (Mitzi s-a dovedit a fi si un adevarat haiduc), putin ski, prajituri bune de la Bristena si inapoi acasa la nani si un joc mai extins de remi (mai stiti cine a iesit castigator?). Noaptea a continuat cu un joc de bitches -bitches (cine stie, stie; cine nu, detalii in privat 😛 ) si multe rasete pana dimineata.

Ca si la dus, la intors ne-am oprit pentru papica buna-buna la Restaurantul Bucovina din Campulung Moldovenesc pe care il recomandam tuturor (reclama nemascata, cu adevarat intentionata 😛 go eat there!).


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: